PROIZVODI KOJI SE OSLANJAJU NA KVALITET

Čelik je nezamenjiv materijal u svetu metalurgije, poznat po svojoj svestranosti, izdržljivosti i širokoj primeni. Proizveden od legure gvožđa i ugljenika, čelik je vitalni sastojak u mnogim industrijama.
Bešavne cevi predstavljaju vrhunac inženjerske izvrsnosti u domenu proizvodnje čeličnih cevi. Jedna od glavnih prednosti bešavnih cevi je njihova pouzdanost u ekstremnim uslovima rada.
Lim je jedan od najosnovnijih materijala od aluminijuma u inženjerskoj industriji, poznat po svojoj fleksibilnosti, prilagodljivosti i širokoj primjeni.
Profili i nosači igraju ključnu ulogu u građevinskoj industriji kao temelji konstrukcije i nosivi elementi za različite vrste građevinskih projekata. Okarakterisani svojom čvrstoćom, stabilnošću i prilagodljivošću.
Jedna od glavnih prednosti konstrukcionih cevi je njihova višenamenska primena. Mogu se koristiti kao stubovi, gredice, rešetke ili potporni elementi, prilagođavajući se specifičnim zahtevima dizajna i funkcionalnosti konstrukcije.
Uz našu široku paletu proizvoda, nudimo i ostale ključne elemente koji doprinose potpunom spektru građevinskih potreba. T komadi, hamb lukovi, prirubnice, mufovi su samo deo koji asortimana kojim ispunjavamo zahteve u industriji.

Standard i bezbednost

Od predanosti kvalitetu, zaštiti životne sredine i bezbednosti na radu jasno ukazuje na ozbiljnost firme Metal Logistic DOO i njen posvećen odnos prema poslovanju i interesima svojih klijenata.